Provjeri dostupnost i surfaj bez problema!

Pratite Fibernet novosti

Fenice Telekom Grupa d.o.o. bavi se pružanjem telekomunikacijskih usluga, a na tržištu smo prisutni od samih početaka liberalizacije telekomunikacijskog tržišta u Hrvatskoj. Dugogodišnje iskustvo, izvrsni odnosi s vodećim svjetskim, europskim, regionalnim i lokalnim telekom operatorima, te primjena najmodernijih tehnologija omogućuju nam pružanje vrhunske usluge uz povoljne cijene. Naš tim sastoji se od motiviranih i obrazovanih stručnjaka različitih profila i ulaganje u edukaciju i razvoj jedan je od naših glavnih prioriteta.

Uz želju za razvojem i motivaciju koju nam pružaju naši zadovoljni korisnici upustili smo se i u projekt RUNE koji je pokrenut s ciljem osiguranja ultra-brze širokopojasne optičke infrastrukture za korisnike u ruralnim područjima Primorsko-goranske i Istarske županije. I tako je nastao Fibernet – prvi i najveći partner Rune Rural Network-a koji vam donosi rješenje superbrzog optičkog interneta u ruralnim područjima.

Područje obuhvaćeno projektom

Dugogodišnje iskustvo, idealan omjer cijene i kvalitete, posvećenost kvaliteti i brzini kao i stručna tehnička podrška naše su glavne karakteristike. Surfanje bez prekida, puni internet signal, savršeno iskustvo igranja videoigara ili pak uživanje u omiljenom TV sadržaju u HD rezoluciji, sve to omogućuje  optički priključak.

Pouzdana veza nikad nije bila dostupnija bez obzira gdje se nalaziš, a kako bi nam se i ti mogao pridružiti u nastavku možeš pronaći poveznicu na kojoj možeš provjeriti i dostupnost naše mreže na točnoj adresi na kojoj se nalaziš.

Najbolje kombinacije za ruralne lokacije! Prati naše posebne ponude i novosti jer uvijek donosimo dodatne opcije za još više uživanja u našim uslugama.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se javi putem naših društvenih mreža, web strance, email adrese info@fibernet.hr ili na broj telefona 0800 7515.

Ako smatraš da je pravo vrijeme za najbolju, najbržu i najkvalitetniju internetsku vezu, Fibernet ti pruža sve što tražiš i trebaš!

Javi nam se na besplatni broj
0800 7515 ili