Poslovni korisnici

Istraži sve naše opcije i prednosti za poslovne korisnike, uživaj u fantastičnoj brzoj i kvalitetnoj internet vezi i poboljšaj svoje poslovanje još danas!

Ponuda za poslovne korisnike Fibernet

Paketi za male poslovne korisnike

FIBER.BIZ BASIC

Pristup internetu maksimalne brzine download do 100 Mbit/s i upload do 25 Mbit/s i jedna IP telefonska linija bez uključenih minuta za razgovore

 

*PDV uključen u cijenu

FIBER.BIZ CLASSIC

Pristup internetu maksimalne brzine download do 200 Mbit/s i upload do 50 Mbit/s i jedna IP telefonska linija sa uključenih 100 minuta razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u HR

*PDV uključen u cijenu

FIBER.BIZ PRO

Pristup internetu maksimalne brzine download do 500 Mbit/s i upload do 50 Mbit/s i jedna IP telefonska linija s neograničenim minutama razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u HR + 100 minuta za pozive prema EU

*PDV uključen u cijenu

FIBER.BIZ PRO+

Pristup internetu maksimalne brzine download do 1 Gbit/s i upload do 50Mbit i jedna IP telefonska linija s neograničenim minutama razgovora prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u HR + 100 minuta za pozive prema EU

*PDV uključen u cijenu

Za velike poslovne korisnike i sve čije potrebe ne zadovoljavaju naši gotovi paketi, možemo složiti individualizirano rješenje skrojeno prema specifičnim potrebama njihovog poslovanja 

Fibernet ponuda za poslovne korisnike

Odličan omjer cijene i isporučene usluge

Visoke simetrične brzine i do
100 Gbit/sec

Napredne govorne usluge

Personalizirana rješenja za svakog korisnika

CLOUD rješenja

Kolokacija i najam poslužitelja

Poslovni korisnici na raspolaganju imaju brojne dodatne opcije za uslugu po vlastitoj mjeri

Uz pristup internetu isključivo putem optičkog priključka
 
  • Brzine moguće i do 100 Gbit/s

  • Opcija simetrične brzine interneta

PRISTUP INTERNETU

Usluga pristupa Internetu putem optičkog kabela pruža stalan i brz pristup internetu za veliki broj korisnika. Brzine pristupa od 100 Mbit/s pa sve do 10 Gbit/s jamčenog kapaciteta, a ostvareni podatkovni promet se ne naplaćuje (Flat rate).

IP VPN

Koristeći uslugu Podatkovni VPN brzo, efikasno i sigurno komuniciraš sa svojim udaljenim lokacijama, omogućujući pristup korporativnim informacijama i djelatnicima koji nisu u prostorima tvrtke. Prednost usluge za tvrtku je prije svega ušteda na vremenu i komunikaciji s udaljenim lokacijama, kao i sigurnost razmjene povjerljivih informacija tvrtke.

FENICE TELEKOM GRUPA nudi suvremenu mrežnu opremu, upravljanje i nadzor mreže.

GOVORNA USLUGA – SIP trunking i IP CENTREX

SIP TRUNKINGSIP Trunk je napredno telefonsko rješenje bazirano na SIP protokolu (Session Initiated Protocol) a namijenjeno je poslovnim korisnicima koji imaju vlastitu SIP kompatibilnu telefonsku centralu. Uz zadržavanje postojeće centrale i infrastrukture možeš ostvariti povoljnije cijene poziva, a bez dodatnog ulaganja u infrastrukturu.

IP CENTREX – usluga kojom već postojeću govornu centralu mijenja  tzv. „virtualna centrala“. Samim time nestaju trokovi održavanja i ulaganja u modenizaciju i proširenje kapaciteta dosadašnje postojeće centrale. Posebno je ova usluga isplativa ako ste start-up tvrtka koja izbjegava početno ulaganje u telekomunikacijsku opremu, a tvrtke koje posluju na više lokacija ovim sustavom automatski komuniciraju besplatno između lokacija jer ih ovaj sustav umrežuje u jedinstveni komunikacijski prostor.

PRIVATNI CLOUD

Ovom uslugom unajmljujete dio infrastrukture data centra samo za sebe i svoje potrebe. Takva infrastruktura potpuno je odvojena od ostalih korisnika kao i svi podaci pohranjeni na njoj. O pouzdanom radu brine stručan tim 24/7/365.

ISDN PRI i ISDN BRI Trunk

Klasično rješenje ako iz bilo kojeg razloga želite zadržati postojeću telefonsku centralu, ali i uživati u blagodatima modernih tehnologija. Ova usluga posebno je isplativa ako imate staru i dotrajalu centralu ili ako ste start-up.

KOLOKACIJA I NAJAM SERVERA

Unajmite našu MANAGED ili UNMANAGED ili smjestite vašu opremu u naš data centar.

UNMANAGED

Mi osiguravamo prostor za smještaj opreme, električnu energiju, klimatizaciju i sigurnost, internetsku vezu, a vi se brinete o svemu ostalom.

MANAGED

Osim gore navedenog naši stručnjaci brinu o cjelokupnom ispravnom radu naše cjelokupne infrastrukture. Uključena je instalacija, i nadogradnja operativnog sustava, aplikacija i brige oko sigurnosti.

Data centar je neutralan što znači da za internetsku vezu možete, osim nas, ugovoriti bilo kojeg HR operatora. Sa svojim kapacitetima u data centru prisutni su svi značajniji HR operatori.

 

Ako smatraš da je pravo vrijeme za najbolju, najbržu i najkvalitetniju internetsku vezu, Fibernet ti pruža sve što tražiš i trebaš!

Javi nam se na besplatni broj
0800 7515 ili