Zašto Fibernet?

Dugogodišnje iskustvo

Idealan omjer cijene i kvalitete

Posvećenost kvaliteti i brzini

Sve usluge isključivo putem optičkog priključka

Stručna tehnička podrška

Prilikom bilo koje poteškoće razgovarate s poznatim tehničarima koji poznaju vašu mrežu i kojima ne morate svaki put ispočetka objašnjavati vaš problem.

Mreža je dizajnirana za budućnost s brzim odzivom, minimalnim kašnjenjem i bez oscilacija!

Sjedište nam je u Rijeci. Ako nas želite upoznati ili imate pitanje ili nedoumicu, blizu smo. Možete nas posjetiti i u izravnom kontaktu sve riješiti.

Fenice Telekom Grupa d.o.o. bavi se pružanjem telekomunikacijskih usluga. Na tržištu smo prisutni od samih početaka liberalizacije telekomunikacijskog tržišta u Hrvatskoj.

Tvrtka je u 100% hrvatskom vlasništvu i sastoji se od tima motiviranih i obrazovanih stručnjaka različitih profila.

Osnovne djelatnosti Fenice TG-a su pružanje javnih govornih usluga i usluga pristupa internetu poslovnim i privatnim korisnicima, te integracija poslovnih sustava vezanih uz IP telefoniju i internet.

Dugogodišnje iskustvo, izvrsni odnosi s vodećim svjetskim, europskim, regionalnim i lokalnim telekom operatorima, te primjena najmodernijih tehnologija omogućuju nam pružanje vrhunske usluge uz povoljne cijene.

Instaliraj optiku, pregledaj naše pakete i ostvari najbolju vezu do sada!

Zato što pouzdana veza nikad nije bila dostupnija bez obzira gdje se nalaziš. Surfanje bez prekida, puni internet signal, savršeno iskustvo igranja videoigara ili pak uživanje u omiljenom TV sadržaju u HD rezoluciji, sve to omogućuje ti optički priključak.

Naše Fibernet usluge optičkog priključka dostupne su na području Primorsko-goranske i Istarske županije.

Najbolje kombinacije za ruralne lokacije!

Nema ništa bolje od neograničenog interneta i bezbrižnog surfanja što je osnova naše ponude. Naša misija je osigurati najbolje digitalno i online iskustvo s pristupom internetu uz brzine koje dosežu i do 1 Gbit/s.

Kad već imaš super vezu nadogradi je dodatnim opcijama digitalne televizije i nesmetano uživaj u omiljenom TV sadržaju u HD rezoluciji na više od 70 programa.

Dugi telefonski razgovori još uvijek su tvoja omiljena aktivnost? Odlično, jer uz našu opciju brbljaj po svijetu, od sad po vrlo pristupačnim cijenama i tarifama neograničeno pričaj po Hrvatskoj, Europi i širom svijeta.

Prati naše posebne ponude i novosti jer uvijek donosimo dodatne opcije za još više uživanja u našim uslugama.

Ako smatraš da je pravo vrijeme za najbolju, najbržu i najkvalitetniju internetsku vezu, Fibernet ti pruža sve što tražiš i trebaš!

Javi nam se na besplatni broj
0800 7515 ili