Surfaj bezbrižno najvećom brzinom iz svakog kuta svojeg stana ili kuće uz Fibernet Mesh WIFI

Obitelj surfa ispred svoe kuće
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Bez obzira radi li se o velikoj kući ili pak malom stanu, često WI FI signal varira ovisno gdje se u prostoru nalaziš, pa potraga za punim signalom zna izazivati razne osjećaje, od ljutnje do frustracije. Zadovoljan i sretan korisnik je naš jedini cilj zato u svojoj ponudi usluga nudimo posljednje hit rješenje: Mesh WI FI rutere koji će ti osigurati najbržu moguću i kvalitetnu vezu bez obzira u kojoj prostoriji svoga doma se nalaziš.

MESH wi-fi sustavi

Mesh Wi-Fi sustavi zajedničko je ime za bežične mreže s takozvanom mesh topologijom. Mesh bežična mreža sastoji se od dva ili više čvorova (nodea), gdje je čvor zapravo bežični mrežni uređaj koji komunicira sa spojenim klijentima (laptop, tablet, mobitel ili nešto četvrto), ali i sa svim ostalim istovrsnim uređajima (čvorovima) u svojoj okolini.

Sve to možeš zamisliti kao da imaš bežičnu mrežu s više pristupnih točki (access pointova), između kojih se tvoji uređaji automatski prebacuju, u ovisnosti o tome koja im pristupna točka može isporučiti bolje bežične performanse.

Drugim riječima, dok se šetaš stanom ili kućom s mobitelom u džepu, mobitel će samostalno, bez ikakve tvoje interakcije i bez prekida interneta, prelaziti s čvora na čvor, i uvijek biti spojen na onaj koji mu pruža najbržu bežičnu vezu. Nema više traganja za boljim ili punim signalom jer uz Mesh WIFI opciju sve prostorije tvog životnog prostora pokrivene su velikom brzinom i odličnom stabilnošću internet signala.

Stoga smo pripremili nekoliko paketa za Mesh WIFI sustav između kojih ćemo sigurno pronaći najoptimalniju opciju za tvoj prostor:

  • Za još bolju WIFI pokrivenost većeg stana ili kuće najam naprednog WIFI routera uključujući i jedan mesh satelit: 45 kn mjesečno
  • Za izvrsnu WIFI pokrivenost većeg stana ili kuće najam naprednog WIFI routera zajedno s 2 mesh satelita: 70 kn mjesečno
  • Za premium WIFI pokrivenost cijele kuće, uključujući sva teško dostupna mjesta – doplata 100 kn mjesečno. Uključuje 3 satelita.

Ako smatraš da je pravo vrijeme za najbolju, najbržu i najkvalitetniju internetsku vezu, Fibernet ti pruža sve što tražiš i trebaš!

Javi nam se na besplatni broj
0800 7515 ili